Το e-Ellinomatheia σας προσκαλεί σε μία διαδικτυακή βόλτα στην Ακρόπολη! Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε και να γνωρίσετε καλύτερα τα Προπύλαια, τον Ναό της Αθηνάς, τον Παρθενώνα και το Ερέχθειο (με τις περίφημες Καρυάτιδες) παρέα με τον Βασίλη Παπαδόπουλο!
Ο Βασίλης Παπαδόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Έχει εργαστεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και διαθέτει ανασκαφική εμπειρία σε περιοχές όπως η Αρκαδία, η Λακωνία, η Αχαΐα, η Δωδώνη, η Σαλαμίνα, το Άκτιο, η Σαντορίνη και η Ιορδανία.
Για να παρακολουθήσετε τη βόλτα στην Ακρόπολη από τον υπολογιστή ή το κινητό σας, αρκεί να κατεβάστε την εφαρμογή του zoom και να συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, προκειμένου να λάβετε τις σχετικές οδηγίες. https://forms.gle/kAwFysELjk8MpSDx5
Η διαδικτυακή βόλτα στην Ακρόπολη αποτελεί μία προσφορά του e-Ellinomatheia, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.